Glumac Gagi Jovanović u filmu “Zlatibor planina Bogova”

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Dragan Gagi Jovanović
Podelite vest

Povodom 130 godina turizma, na Zlatiboru je u toku snimanje filma “Zlatibor, planina Bogova”, čiju produkciju potpisuje City Grupa iz Niša. U ovom dokumentarcu koji će predstaviti turizam “zlatne” planine i planinu izuzetne lepote, prijatne klime, prostranih proplanaka, bujnih pašnjaka, vodom bogatih planinskih potoka igrane elemente igraće jedan od najpopularnijih srpskih glumaca Dragan Gagi Jovanović.

Oliver Paunović, producent, Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić

“Veoma mi je drago što će upravo Gagi Jovanović dočarati dokumentarne scene, a njegovo učešće na filmu je plod naše saradnje koje smo dogovorili nedavno. On će biti jedan od glavnih glumaca u igranoj sceni filma o Zlatiboru. Naravno ne treba zaboraviti i čuvenog Nebojšu Dugalića, jednog od najpopularnijih savremenih srpskih glumaca, koji će nas kroz film voditi kao narator”, rekao je za Srbija Vesti producent Oliver Paunović.

U filmu se prožimaju dokumentarne činjenice, igrana forma i pregršt arhivskog materijala. Priča o Zlatoboru je veliki izazov i ogromna odgovornost za nišku produkciju, jer je Zlatibor najposećenija planina u Srbiji, pa je samim tim značaj filma veliki. Radi se o filmskoj priči o turizmu, istoriji, lepoti planine.

Gagi Jovanović i Vladimir Ristić, reditelj

Film prati priču nastalu po tekstovima Milisava R. Đenića i Snežane Đenić, dok režiju potpisuje Vladimir Ristić. Lepote zlatne planine okom kamere beleži Bojan Jovanović. Inicijator i idejni tvorac ovog projekta je Turistička organizacija Zlatibor, a pokrovitelj filma je Opština Čajetina.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x