Gold Gondola podržava zlatiborske košarkaše

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Gold gondola
Podelite vest

JP „Gold Gondola Zlatibor“ u želji da podstakne razvoj sporta na Zlatiboru, u skladu sa društveno odgovornim poslovanjem, od ove jeseni pruža podršku KK „Zlatibor“, koji će se u toku takmičarske sezone zvati KK „Zlatibor Gold Gondola“.

„Saradnja sa KK „Zlatibor“ došla je u pravom trenutku. Gondola se razvija u jedan svetski prepoznatljiv brend spremna da podrži neke nove vrednosti koje i sama baštini, a kojima se razvija svest o zdravom životu, boravku u prirodi i neophodnoj fizičkoj aktivnosti. Zbog toga smo odlučili da pomognemo afirmaciju sporta na Zlatiboru i da pratimo naše košarkaše do pobeda na svim takmičenjima, kako u Srbiji tako i u Evropi”, kaže Bojana Božanić, direktorka JP „Gold Gondola Zlatibor“.

Foto: Gold gondola

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što je rukovodstvo Gondole prepoznalo rezultate Košarkaškog kluba „Zlatibor“. Ova podrška podstiče klub da se podigne na još viši nivo pretendujući na ulazak u ABA1 ligu, kao i u evropska takmičenja. Nadamo se da će ova saradnja postati tradicija i da ćemo uz novo ime kluba – „Zlatibor Gold Gondola“ ostvariti i odlične sportske uspehe“, rekao je Sportski direktor kluba, Aleksandar Jevđić.

Podsetimo, mečevi ABA2 lige se igraju do četvrtka u 15, 18 i 21 čas, dok se u petak igraju dve utakmice.

Foto: Gold gondola

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x