Gondola na Sajmu turizma u Zagrebu osvojila posetioce iz regiona

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Gold gondola
Podelite vest

Zlatiborska Gold gondola je na Sajmu turizma u Zagrebu, od 24. do 26. marta, predstavila svoju ponudu posetiocima i poslovnim partnerima iz zemlje i inostranstva.

Među 250 vodećih turističkih organizacija i udruženja iz 21 zemlje gondolu su izdvojili nesvakidašnji pogled na planinske pejzaže, branč u vazduhu, romantično putovanje, tim bilding, gondola bar i zabavne aktivnosti.

Za gondolinim štandom vladalo je veliko interesovanje ljubitelja putovanja iz zemalja bivše Jugoslavije. Uspostavljeni su kontakti sa nekoliko velikih hrvatskih influensera koji su pokazali interesovanje da dođu na Zlatibor i promovišu atraktivne sadržaje.

„Ovaj Sajam je bio odlična prilika da Gold gondola proširi saradnju i privuče nove putnike iz zemalja bivše Jugoslavije. Izdvojila bih sastanke sa predstavnicima hrvatskih turističkih agencija „Intelekta Zagreb“, „Antropoti“ i „Obzor putovanja“ sa kojima smo došli na ideju da naprave program ponudu putovanja za hrvatske turiste kojim će spojiti Beograd i Zlatibor. Oni su svesni prednosti izgradnje autoputa pomoću kog Beograd i Zlatibor nisu toliko daleko.

Štand Gold gondole je obišla ambasadorka Republike Srbije u Hrvatskoj Jelena Milić, kao i direktor Turističke organizicaije Republike Srpske Miodrag Lončarević sa kojim je Turistička organizacija Zlatibora nedavno potpisala Protokol o saradnji“, rekla je rukovodilac službe za komercijalne poslove i marketing Gold gondole Ivana Lazović.

Sa Turističkom zajednicom grada Labin-Rabac je dogovorena poseta Zlatiboru i saradnja u oblasti novih sadržaja na Ribničkom jezeru. Ova turistička zajednica je iskusna u kreiranju zabavnih aktivnosti u prirodi poput jedrenja, rodnjenja, jahanja i kajakarenja što će biti od velike koristi za uvođenje inovacije na Gold gondoli.

Učesnicima nagradne igre podeljeni su vaučeri sa vikendom za dve osobe na Zlatiboru uz karte za atraktivne lokacije.

Foto: Gold gondola

Zagrebački Sajam pratili su brojni inostrani i regionalni mediji, kao i neki od najpopularnijih influensera. U takvom poslovnom ambijentu Gold gondola je dobila prostor za dodatnu promociju i proširenje saradnje sa medijima i turističkim agencijama.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x