Goranski EKO kampovi od 26-29. juna u Sremskim Karlovcima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Pokret gorana NS promo
Podelite vest

Došlo je vreme da započnemo našu letnju avanturu sa kampovima drugoljub i prirodoljub! Druženje je od 26. do 29. juna i kampovi su namenjeni za decu uzrasta od 6 do 12 godina.

Učesnici i učesnice kampova će ovog leta doživeti skroz prirodnu avanturu i krajnje uzbudljivo leto, sa mnogo igre, druženja, novih drugara i drugarica. Doživeće prirodu na pravi način kroz različite edukativne i kreativne radionice.

Tokom četiri dana kampa istražiće skrivene tajne kutke Fruške gore, upoznaćemo se sa biljnim svetom, prirodom i na koji način funkcioniše svet oko nas, ploviće “Karlovačkim pustolovom”, steći će nove drugare i još mnogo toga. Dani na kampu su ispunjeni interkativnim i edukativnim radionicama, uz brojne posete prirodi i aktivnosti na otvorenom, a večeri su rezevisane za druženje i zabavu.

Organizatoe će se potruditi da svi dožive nezaboravno iskustvo i da se sa kampa vrate sa drugarima i događajima koje će dugo pamtiti.

Kampovi traju 4 dana i 3 noći, a tokom kampa deca su smeštena u Ekološkom centru Radulovački u Sremskim Karlovcima, koji je građen kao edukativni centar i obezbeđuje sve potrebne uslove za udoban, uspešan i bezbedan smeštaj dece.

Kampove vode stručni saradnici i kamp lideri Pokreta gorana iz različitih oblasti, koji imaju iskustva u radu sa decom navedenog uzrasta.

Više informacija možete dobiti na:
 021 881 027
 office@pokretgorana.org.rs
 facebook stranica Goranski Eko Kampovi.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x