Govorio da je vidovnjak pa obljubio devojčice

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: www.mup.gov.rs
Podelite vest

D. M. (63) iz niškog sela Čamurlije uhapšen je zbog sumnje da je u svojoj kući obljubio dve devojčice stare trinaest i četrnaest godina i da je u istoj nameri pokušao da namami i jednu dvanaestogodišnjakinju.

Prema rečima meštana, decu su mu najčešće dovodili roditelji jer se predstavljao kao vidovnjak i nudio pomoć u otklanjanju zdravstvenih problema.

Decu je prisiljavao da udovolje njegovim seksualnim željama preteći da će naškoditi njihovim najbližima, da je vračar i da može da uradi sve što želi ako ne pristanu.

Preti je devojčicama da ne smeju nikome da govore šta se dešava u njegovoj kući, jer će njihovi najbliži nastradati, međutim, jedna od žrtava je progovorila pa je klupko počelo da se odmotava.

Veštačenje žrtava potvrdilo njihove navode da su bile seksualno napadnute, mada se pedofil pravdao time da je težak invalid i da ne može da im naškodi jer nema noge, pošto su mu amputirane zbog dijabetesa.

” Od osumnjičenog su oduzeti mobilni telefoni za koje se sumnja da su korišćeni za komunikaciju sa žrtvama. Pregledana je kuća u kojoj boravi, pomoćna zgrada i radionica radi pronalaska eventualnih tragova krivičnih dela. Svi predmeti su upućeni na veštačenje”, navode mediji upoznati sa ovim slučajem.

D. M.je po nalogu Višeg javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden tužiocu.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x