Gradonačelnik Kragujevca negira da otvaranje Trga Radomira Putnika ima političku notu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube 360 Serbia video printscreen
Podelite vest

Gradonačelnik Kragujevca u ostavci Nikola Dašić odbacio je optužbe stranke Srbija Centar da se učenici i nastavnici zloupotreblajavju u političke svrhe pozivom da danas prisustvuju otvaranju renoviranog Trga vojvode Radomira Putnika.

“O čemu pričate? Kakva zloupotreba dece? Otvaranje novog Trga Radomira Putnika je veliki dogadjaj koji suštinski menja lice našeg grada. Ovo je grad svih Kragujevčana i novi trg pripada baš svima njima. To nije moj trg, niti je trg stranke kojoj pripadam”, rekao je Dašić u reagovanju na saopštenje stranke Srbija Centar.

On je saopštio da otvaranje trga ne nosi nikakvu političku notu.

“Trg se otvara u terminu u kome je i planirano još početkom ove godine, kada se nije ni očekivalo raspisivanje izbora za jesen”, rekao je Dašić.

Stranka Srbija Centar reagovala je prethodno na dopis koji je Dašić uputio načelniku Školske uprave Goranu Joksimoviću, u kome je pozvao “sve učenike i zaposlene u osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Kragujevca”, da se pridruže na Trgu i da zajedno podele “radost završetka još jednog velikog projekta u Kragujevcu”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x