Gradski odbor SSP: Tandem Šapić i Čučković nesposoban da rešava probeleme Beograđana

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: SSP.rs
Podelite vest

Vlast u Beogradu nije sposobna da rešava brojne probleme građana i spovodi infrastrukturne projekte, ocenio je danas Gradski odbor Stranke slobode i pravde.

“Ni posle 10 godina SNS vlasti nijedan veliki infrastrukturni projekat nije završen, projekti se iz godine u godinu odlažu, a gradski čelnici čak odustaju od bitnih projekata koje finansira EBRD, čime se još jednom potvrđuje da tandem Šapić & Čučković, osim što nema legitimitet, nema ni kapacitet da vodi Beograd i rešava nagomilane probleme Beograđana”, navodi se u saopštenju SSP.

Ukazali su da u predloženom rebalansu gradskog budžeta, koji nikad nije bio veći, nije predviđen novac za izgradnju škola, vrtića, mostova, autobuske i železničke stanice.

“Rebalansom se opet povećavaju i troškovi javnog prevoza, koji su sada duplo veći nego pre 10 godina, iako danas ne postoji nijedan Beograđanin koji će reći da je javni prevoz bolji, a kamoli duplo bolji nego 2013. godine. Sa 150 miliona evra više godišnje, Beograd je mogao da nabavi 600 novih autobusa i da svake dve godine obnovi GSP-ovu flotu, umesto što se i dalje vozimo u raspadnutim vozilima, koji se svako malo zapale”, naveo je SSP.

Istaknuto je da je neophodno da se u Beogradu što pre promeni vlast i “omogući stručnim i sposobnim ljudima da vode grad”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x