Grbović: Nećemo u pregovore sa Vučićem, da se ispune zahtevi, pa izbori pod istim uslovima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Predsednik PSG Pavle Grbović Foto: (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)
Podelite vest

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović izjavio je da se vlast jedino uzda da građani u protestu “Srbija protiv nasilja” neće izdržati i da će se “energija izduvati posle nekoliko protesta”, ali, kako je dodao, “čini mi se, međutim, da se to neće desiti”.

Grbović je, u intervjuu za nedeljnik Vreme, rekao da su stranke, koje su se potpisale kao organizatori skupa, to uradile da bi, “ukoliko bude nekih zakonskih konsekvenci, one te konsekvence snosile, što znači da “servisiramo potrebe i zahteve građana”.

“Vučić bi voleo da mi s njim krenemo u pregovore, ali mi to ne želimo. Ako smo na skupove izlazili pod istim meteorološkim uslovima, hoćemo i na izbore da izađemo pod istim uslovima”, naveo je Grbović.

Prema njegovim rečima, “a da bi se to desilo, neophodno je da se zahtevi ispune, te da protekne određeno vreme u normalnoj atmosferi, pa da se onda takmičimo”.

“Ne samo zato što će rezultati izbora tako biti drugačiji već zato što je potpuno nenormalno organizovati izbore u ovakvoj društvenoj krizi, sa ovako snažnim tenzijama”, naglasio je Grbović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x