Grbović (PSG): 2. juna imamo šansu da nanesemo prve poraze SNS-u i oslobodimo 10-15 gradova

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Dnevnik printscreen
Podelite vest

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović ocenio je danas da opozicija na izborima 2. juna ima šansu da nanese prve poraze Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i da oslobode “10-15 gradova i opština”.

Time bi, kako je Grbović naveo na društvenoj mreži Iks (X), opozicija napravila “dobru podlogu za konačnu pobedu na nekim parlamentarnim ili predsedničkim izborima u bliskoj budućnosti”. Druga opcija, kako je naveo, je da se “ostane kod kuće”.

“U tom slučaju će naša država i dalje funkcionisati kao hermetički zatvoren SNS politički feud, bez ijedne slobodne teritorije, bez ijednog mesta u kom opozicija kontroliše birački spisak. Time se konačna pobeda čini i težom i neizvesnijom u narednih nekoliko godina”, ocenio je Grbović.

Izbor između ta dva scenarija, prema njegovim rečima je “jednostavan”.

“Sve ostalo su ispričane i jalove priče od kojih više niko nema koristi”, dodao je Grbović, čiji PSG na izborima učestvuje u okviru koalicije “Biramo borbu” sa Zeleno-levim frontom, Narodnim pokretom Srbije, Demokratskom strankom, Ekološkim ustankom i Novim licem Srbije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x