Hemofarm pozvao građane da posete izložbu Štada ekspo 1. juna

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Vrsac, 28.05.2024. - Kompanija Hemofarm sa zadovoljstvom poziva sve gradjane Vrsca da dodju na Otvoreni dan, gde ce imati priliku da posete STADA EXPO, multimedijalnu izlozbu posvecenu odrzivom razvoju. Ova interaktivna izlozba bice postavljena na platou ispred Upravne zgrade kompanije Hemofarm u Vrscu, na adresi Beogradski put bb. Izlozba ce biti otvorena za posetioce u subotu 1. juna ove godine, od 10 do 17 sati. Uz vest Bete. (BETAPHOTO/Represent/Hemofarm)
Podelite vest

Kompanija Hemofarm, koja posluje u okviru Štada grupe, pozvala je građane Vršca da dođu na Otvoreni dan, gde će imati priliku da posete Štada ekspo, multimedijalnu izložbu, posvećenu održivom razvoju.

Ova interaktivna izložba biće, kako je navedno u saopštenju, postavljena na platou, ispred Upravne zgrade kompanije Hemofarm u Vršcu, na adresi Beogradski put bb. Izložba će biti otvorena za posetioce u subotu 1. juna, od 10 do 17 sati.

Multimedijalna interaktivna mobilna platforma Štada ekspo ima, kako je navedeno, informativno-edukativni karakter i visok stepen uključenosti posetilaca.

Ta izložba je premijerno predstavljena prošle godine, takođe u Vršcu.

Nakon premijere, Štada ekspo je krenula na četvoromesečnu turneju kroz četiri zemlje (Srbija, Rumunija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina) i sedam gradova (Vršac, Kluž, Turda, Temišvar, Podgorica, Šabac, Banja Luka), pružajući jedinstveno iskustvo posetiocima.

“Hemofarm, kao dugogodišnji lider u održivom razvoju, prepoznao je važnost uključivanja šire javnosti u borbu za bolju i održiviju budućnost. Štada ekspo naglašava značaj međusobne povezanosti zajednice u očuvanju planete, približavajući principe održivosti na delu”, navedeno je u saopštenju.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x