Hladno, oblačno i kiša, u ponedeljak ledeni dan

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Zlatibor, foto: BetaPhoto/Dragan Karadarević
Podelite vest

U subotu, 4. februara,  hladnije i pretežno oblačno sa kišom. Samo na severu zemlje sa sunčanim intervalima prepodne. Do kraja dana u subotu i u noći ka nedelji postepeni pad temperature pa kiša može preći u povremenu susnežicu, a u brdsko-planinskim predelima već tokom dana možemo očekivati povremen sneg.

Vetar će biti umeren severozapadni, a pritisak iznad normale.

Minimalna jutarnja temperatura biće ostvarena na kraju dana od -1°C do 1°C, a maksimalna na početku dana od 4°C do 6°C.

Uveče sa kišom i mogućom susnežicom u centralnim i južnim predelima .

U nedelju i početkom naredne sedmice sve hladnije sa jutarnjim mrazevima.

U nedelju prepodne moguća povremena susnežica i sneg u jugozapadnim i krajnim južnim predelilma.

U ostalim predelima u nedelju promenljivo oblačno i pretežno suvo mada postoji šansa za povremen sneg u centralnim predelima. Na severu zemlje sa dužim sunčanim periodima.

Od ponedeljka ledeni dani. U ponedeljak jak jutarnji mraz u svim krajevima uz pretežno suvo i hladno vreme tokom dana i manju šansu za pojavu slabe povremene susnežice ili snega na zapadu, jugozapadu i jugu Srbije.

Na severu Srbije pretežno vedro i hladno.

U utorak sneg u centralnim i južnim krajevima, a na severu zemlje suvo. U sredu manja šansa za moguć povremen sneg u centralnim i južnim krajevima, a na severu promenljivo oblačno i suvo.

Beograd – U subotu sa kišom povremeno i postepeno hladnije vreme do kraja dana i tokom noći ka nedelji. Od nedelje i početkom naredne sedmice hladno sa jutarnjim mrazevima uz pretežno suvo i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim periodima. U ponedeljak pretežno sunčano, a u utorak sa postepenim naoblačenjem i dnevnim temperaturama oko ili malo ispod 0°C.

Novi Sad – U subotu sa kišom i sve hladnije vreme tokom noći ka nedelji. U nedelju i ponedeljak hladno sa jutarnjim mrazevima uz pretežno suvo i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima u nedelju, a u ponedeljak pretežno oblačno sa šansom za slabu povremenu susnežicu. U utorak i sredu moguć slab sneg, a dnevne temperature oko ili malo ispod 0°C.

Niš – U subotu sa kišom, a tokom noći ka nedelji uz kišu ili moguću susnežicu usled pada temperature. U nedelju i ponedeljak hladno sa jutarnjim mrazevima, a tokom dana promenljivo oblačno vreme uz manju šansu za slabu susnežicu. U utorak i sredu hladno uz povremen sneg.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x