HOTEL BUKET: OAZA MIRA na Zlatnoj planini

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Niške Vesti
Podelite vest

Odličan izbor za ovogodišnji odmor nakon stresnog perioda koji je za nama mogao bi biti Hotel Buket na Zlatiboru, koji je godinama u nazad najposećenija srpska planina, a podjednako privlači i strane i domaće turiste.

Bez PCR testa, na  285 kilometara od Niša , a na 36 ari prostire se oaza mira. Najmodernije opremljen hotel sa 4 zvezdice poseduje 25 apartmana i 20 soba za vrhunski smeštaj ,a sadržaj ovog hotela zadovoljavaju i posetioce koji imaju veoma visoke standarde. Ušuškan  kraj borovih šuma i okružen tišinom koja daje osećaj potpunog hedonizma,  opet ne tako daleko od centra Zlatibora Hotel Buket udaljen je na nekoliko stotina metara od Kraljevog trga.

Foto: Niške Vesti

U blizini ovog hotela nalaze se sportski tereni, moderna sportska dvorana, Dino park i pešačke staze koje Vam dozvoljavaju da budete sopstveni trener i odredite kako i koliko dugo možete i želite trenirati u prirodi. Nakon toga u hotelu Buket možete koristiti SPA centar koji ima 2 bazena sa slanom vodom i temperaturom od čak 28,5 stepena. Bazene mozete koristiti čak i na dan polaska.

Od nedavno hotel nudi i antistres ritual u parnom kupatilu koji uključuje aromatični piling sa eteričnim uljem bora koji ima umirujuce dejistvo i lavandom koja je poznata po svom antiseptičkom i antiinflamatornom dejistvu. Ovaj tretman preporučuje se pre svega pre svega onima koji imaju intenzivne radne napore, poslovnim ljudima. Oni koji su prinudjeni da dugo vremena provode u zatvorenom prostoru i nemaju redovan režim ishrane.

Foto: Niške Vesti

Pored pomenutog parnog kupatila hotel sadrži bio i finsku saunu, đakuzi, fitnes centar, slanu sobu i zatvoreni bazen, tepidarijum, salon za ulepšavanje (manikir, depilacija, profesionalna šminka,  frizer, masaža manuelnog terapeuta), podzemnu garažu a za najmlađe tu je i igraonica.

Gosti mogu iznajmiti bicikl, koristiti kongresnu salu koja je opremljena po najnovijom tehnologijoma i poseduje 80 mesta. Tako na u Hotelu Buket ujedno možete i da se bavite zdravim i poslovim životom podjednako.

Foto: Niške Vesti

Estetski opremljenom kuhinjom sa 110 mesta i ljubaznim osobljem i raznovrsnom hranom za svačiji ukus kao i bogatom riznicom vina vaše čulo ukusa dobiće novu definiciju reči potpuni užitak.

Boravak na Zlatiboru može biti prepun iznenađenja, sve zavisi od vaše mašte a naše osoblje i kvalitet usluge potrudiće se da vamboravak na Zlatnoj planini bude nezaboravan.

Zato posetite njihov sajt www.buketzlatibor.com i rezervišite svoj apartman na vreme! Kontaktirajte ih za dodatne informacije i polako, spremajte svoje zimske stvari, jer Vas očekuje mnogo sunca i lepog raspoloženja!

HOTEL BUKET ZLATIBOR
Strahinje Popovića 3, Zlatibor
www.buketzlatibor.com
031 841 400\r\n031 841 500\r\n031 841 600
Instagram
Facebook

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x