I Šabac na mapi “Zdrave Srbije”

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Stranka “Zdrava Srbija” nakon Loznice, otvorila je kancelariju i u Šapcu, kako zbog velikog interesovanja građana, tako i zbog želje da i Šapčanima predstave  program proširire ideje kako bi pokazali da ono što su do sad uspeli da urade na teritoriji opštine Čajetina može da se primeni i u ostalim delovima Srbije.

“Ono što će svako najbolje razumeti je da na sopstvenom iskustvu pokažete da volite svoje mesto, da volite Srbiju i da možete da radite u opštem interesu. Današnji političari često vole da zanemare taj opšti interes, da više rade za sebe lično. Mi potpuno menjamo taj kurs u politici i nudimo nešto sasvim novo”, izjavio je predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović na otvaranju kancelarije stranke u Šapcu.

Poverenik Zdrave Srbije u Šapcu Predrag Vujković je tom prilikom rekao da je “naš cilj buđenje političke svesti i buđenje jedne nove opozicione partije koja će ovom gradu doneti vidljiv boljitak. Pre svega, to se odnosi na ideju da mladi i iz grada i sa sela preuzmu odgovornost i stvar u svoje ruke i da shvate da svoje probleme prvenstveno moraju sami da rešavaju”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x