I u maju promotivne cene karata u vozovima ‘Soko’ i regio vozovima Beograd-Novi Sad

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: pustiinspiracijudatevozi.rs printscreen
Podelite vest

Srbija Voz je najavio da će, zbog velikog interesovanja putnika, do 31. maja produžiti promotivni period prodaje voznih karata u vozovima Inter City “Soko”, Regio Expres “Soko” i u regio vozovima na relaciji od Beograda do Novog Sada.

Cena vozne karte, u jednom smeru, za 1. i 2. razred, iznosiće 300 dinara, a deca do šest godina, za koje se ne zahteva posebno mesto za sedenje, prevoziće se besplatno, navedeno je u današnjem saopštenju.

Podseća se i da se u Inter City i Regio Expres vozovima “Soko” ne izdaju karte, već se samo kontroliše njihova validnost putem mobilnih terminala i prodaju se karate za bicikle i prekomerni ručni prtljag, a putnicima nije dozvoljen ulazak u voz bez karte.

Vozne karte kupljene po promotivnoj ceni ne mogu se vraćati i neće se primenjivati ostale povlastice.

Vozne karte za sve unutrašnje relacije, putnici mogu da kupe putem web aplikacije “Srbija Voza” i putem mobilnih telefona, besplatnim preuzimanjem aplikacije putem Google Play i App Store.

Elektronskom kupovinom voznih karata, putnici ostvaruju popust od pet odsto na ukupnu cenu karte.

“Srbija Voz” je saopštio i da 1. maja važi novi red vožnje putničkih vozova na relaciji Beograd Centar-Novi Sad-Beograd Centar. Sve informacije o redu vožnje mogu se videti na sajtu “Srbija Voza”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x