Prvomajski praznik, ove godine, može da bude čaroban…

Iz Niša za Dubai, dva puta nedeljno – AERO TURS

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Dubai; Foto: Pixabay.com
Podelite vest

AERO TURS ima ekskluzivnu ponudu, a to je dva puta nedeljno iz Niša za Dubai, po ceni od 560 evra. Aranžman podrazumeva uključenu avio kartu, transfer od aerodroma do hotela i smeštaj u hotel po izboru.

Dubai je moderan, glamurozan, grad sa najviše stanovnika u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, jedan od najbogatijih gradova na svetu.

Nalazi se na južnoj obali Persijskog zaliva i broji 1,5 miliona stanovnika. Dubai predstavlja spoj tradicije i ekstravagancije fascinantnih modernih zdanja, luksuza, prelepih pesčanih plaža…sve ovo čini Dubai neodoljivom destinacijom kojoj ćete se iznova vraćati, kažu u niškom AERO TURS-u.

Dubai; Foto: Pixabay.com

Aranžman koji pokriva hotel i avio kartu u ponudi je dva puta nedeljno a za više informacija kontaktirajte nišku agenciju AERO TURS.

Prvomajski praznik neka ove godine bude drugačiji, iznenadite svoje najdraže, priredite nezaboravno iznenađenje ili jednostavno počastite sebe nezaboravnim putovanjem.

GRUPNI POLAZAK ZA DUBAI:
Boravak je od 30. aprila do 7. maja

“Odlučili smo da ove godine praznovanje Prvog maja bude drugačije, zato smo i organizovali turu baš u to vreme. Već imamo putnike za taj datum i ljudi su nestrpljivi da vide i dožive Dubai. Ko ga jednom poseti uvek mu se rado vraća”, kažu u AERO TURS-u

FACEBOOK + INSTAGRAM

Preko ove niške agencije možete da nabavite karte i organizujete svoje putovanje prema dalekim destinacijama. Air Serbia leti do Istanbula, Frankfurta (Han), Kelna i Ljubljane, dok će iz Kraljeva obavljati letove do Istanbula.

AERO TURS
018/290 099
069/44 84 633
069/44 84 634
aeroturs@gmail.com

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x