Januarski broj elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Turistička organizacija Zlatibor objavila je januarsko izdanje svojih Elektronskih novina. Trinaesto po redu, ovo izdanje donosi pregršt zanimljivih i interesantnih priča iz zlatiborskog turizma.

U januarskom broju čitaocima se kroz uvodnik obraća direktor Turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović, koji govori o postignućima zlatiborskog turizma uprkos epidemiološki složenoj situaciji.

Zlatibor odlikuje početak godine za nezaborav. Izuzetno posećeni praznični koncerti, dečja manifestacija ”Zlatofest” , sjajni rezultati ”Gold gondole”, otvaranje ski-sezone na Torniku i druga značajna dešavanja koja možete pročitati u ovom izdanju elektronskog časopisa.

Nakon serije velikih novogodišnjih koncerata na Kraljevom trgu na početku zimske sezone koja beleži nove rekorde u posećenosti i uspešnosti turističke privrede ”zlatne planine”, u tradicionalnom duhu slavlja i saborovanja organizovan je doček srpske Nove godine u zlatiborskom selu Jablanica.

Januarsko izdanje sumira događaje koji su tokom proteklog perioda obeležili turistička dešavanja na Zlatiboru, u okviru neizostavnih manifestacija na Kraljevom trgu, srcu Zlatibora, veliku pažnju je privukla i manifestacija za najmlađe “Zlatofest” koja je održana u prisustvu velikog broja mališana, pa i odraslih s njima. Sa ciljem da se zainteresovani dečaci i devojčice, svako ko želi da učestvuje, uz aktivnosti i animatore dobro zabave, provedu, takmiče, druže i ponešto nauče.

Novi broj Elektronskih novina upotpunjen je i pričom o novom multifunkcionalnom zdanju, Kulturnom centru Zlatibor, koji je udahnuo nove vrednosti Zlatiboru.

Još jedna od interesantnih priča januarskog broja je i priča o mladom šefu kuhinje zlatiborskog hotela “Mona” , Slobodanu Antoniću, koji je u svojoj 32. godini stekao priznanje ”Ambasador dobre usluge”, svojevrsni ”Oskar” među hotelijerima.

Novi broj Elektronskih novina upotpunjen je i pričom o raskošnoj trpezi tradicije u restoranu “Gozba”. Kao i usponu “Turističko – rekreativnog kompleksa Zlatibor” ka najvišim hotelskim normama.

Elekstronske novine Turističke organizacije Niš

 

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x