Jeremić (Narodna stranka): Izbori će biti trenutak istine

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto BetaPhoto/Miloš Miškov/MO
Podelite vest

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da su predstojeći izbori “trenutak istine” i poslednja prilika da se stane na put sprovođenju “pogubnog ‘francusko-nemačkog'” plana, čime bi se nepovratno zaokružila nezavisnost “takozvanog Kosova”.

Kako je saopšteno iz Narodne stranke, Jeremić je na Izbornoj skupštini Gradskog odbora Narodne stranke u Požarevcu rekao da bi “svi oni, kojima je interes Srbije na prvom mestu, trebalo da budu svesni da danas, kada sudbina našeg naroda i svetinja na Kosovu i Metohiji i celovitost države visi o koncu, jedini odgovoran korak može biti široko nacionalno okupljanje svih patriotskih snaga u Srbiji”.

“Tu pre svega mislim na naše kolege iz parlamenta, Novi DSS, POKS, Zavetnike i Dveri, ali i vanparlamentarne organizacije koje se nedvosmisleno zalažu za državotvornu, suverenističku politiku, kao što je DJB”, dodao je Jeremić.

Jeremić je naveo da se prozapadna opozicija ujedinila, i čestitao im na tome.

“Nema opravdanja da i stranke patriotske orijentacije to isto ne urade, ako nam je iskreno stalo do toga da se zaustavi srljanje u propast i veleizdaju”, zaključio je Jeremić.

Za predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Požarevac izabran je Nenad Ilić, a izabrani su i delegati za Skupštinu Narodne stranke, zakazanu za 22. oktobar.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x