Jovanović (DSS): Bićemo opozicija u gradskoj i republičkoji Skupštini

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)
Podelite vest

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) i jedan od lidera koalicije NADA Miloš Jovanović izjavio je da u Srbiji postoji “ostrašćena atmosfera” gde je predsednik države Aleksandar Vučić “jedini aršin” i da zato mora da se “vrati politika u političku raspravu”.

„Mi ćemo biti opozicija i u gradskoj i u republičkoj Skupštini. Potrebno je da se u Srbiji vrati politika u političku raspravu i da tako sve bude manje zatrovano“, istakao je sinoć Jovanović u “Utisku nedelje” na tv Nova, prenela je DSS.

Prema njegovim rečima, danas je Vučić “jedini aršin” u politici, kao i da je “nekim novinarima on jedini smisao, ne bi imali šta da rade da ga nema”.

Jovanović je  ponovio da je stav DSS da nikakve sankcije Rusiji ne dolaze u obzir.

“Ništa se nije promenilo u mojim stavovima za mesec dana. Neće nikome biti lakše, neće niko da živi deset puta bolje ako uvedemo sankcije, jer je sve poremećeno. Cela Evropa će osetiti inflaciju, energetsku nebezbednost. Ovo je borba za novi svetski poredak”, ocenio je Jovanović.

On je dodao da nema ništa od EU, jer se ona neće širiti.

“Evropski put Srbije bi morao da se plati secesijom Kosova i Metohije, to je već hiljadu puta rečeno”, zaključio je Jovanović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x