Jovanović (Narodna stranka): Vlast zamajava građane, nema rešenje za ekonomske probleme

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: narodna.org.rs
Podelite vest

Poslanik i portparol Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da vlast nema rešenje za ogromne ekonomske probleme građana, koji jedva sastavljaju kraj s krajem, i da se zato bavi “zamajavanjem naroda” u vezi sa formiranjem vlade i najavama održavanja vanrednih izbora.

“Sve ćemo videti, samo nećemo videti rešenja za probleme građana. Vlast se bavi političkom arhitekturom čiji je cilj skretanje pažnje sa teškog ekonomskog stanja u državi”, rekao je Jovanović za televiziju Nova S.

Dodao je da će novih izbora biti ako vlast izračuna “da su im novi izbori dobro rešenje, a ako ne, onda će formirati vladu i ostaće ovaj saziv parlamenta”.

Na pitanje da li je sadašnja situacija slična onoj iz 1998. godine, kada se 154 dana čekalo na drugu vladu Mirka Marjanovića, Jovanović je odgovorio da se u Srbiji stalno mogu povlačiti istorijske paralele, jer nam se istorija stalno ponavlja.

Kako je saopšteno iz Narodne stranke, Jovanović je dodao ga ne bi začudilo da predsednik Srbije Aleksandar Vučić počne da poziva neke organizacije u vladu nacionalnog spasa.

“Vidim neke političke organizacije koje su navodno u opoziciji, a koje bi mogle da budu deo toga, dok se neke i otvoreno nude da budu u takvoj vladi. Ako bi i bila formirana vlada nacionalnog spasa, to bi bio samo jedan od načina da se ti partneri ubace u vlast”, rekao je Jovanović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x