Jovanović (Novi DSS): Novi izbori – najbolje rešenje

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto. printscreen TV Nova
Podelite vest

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović rekao danas je da građani na protestima izražavaju legitimno nezadovoljstvo nakon izbora koji nisu bili legitimni, istakavši da bi najbolje rešenje bilo održavanje novih lokalnih izbora u Beogradu, saopštili su iz ove stranke.

On je dodao da sada od vlasti zavisi da li će se dizati ili spuštati tenzije, ocenivši da je šokantno ponašanje Aleksandra Vučića i Siniše Malog, koji snimaju kako pevaju u kolima i ismevaju građane koji nisu glasali za njih.

“Na vlasti je da pokaže minimum normalnosti. Protesti su legitimni, ali nisu legitimne scene nasilja. Međutim, moramo da shvatimo da je ljudima muka od ludila koje generiše ova vlast i zato sada vlast mora da spusti tenzije u društvu, a ona radi suprotno” istakao je Jovanović.

Lider Novog DSS je saopštio da je mnogo građana dovedeno u Beograd da glasa, iako u prestonici ne žive.

“Najbolje rešenje bi bilo da se sada pročisti birački spisak i i da se ide na nove izbore u Beogradu”, smatra Jovanović, saopštio je novi DSS.

Jovanović je dodao da novi izbori zavise od pokreta koji vodi Branimir Nestorović, koji “više neće moći da beži od odgovornosti”.

„Ako idemo na nove izbore, a oni kažu da neće ni sa jednima, ni sa drugima, onda treba da dobiju 0,01 odsto glasova. Moraće građanima da kažu da li glasaju za ostanak Vučića ili za promene”, zaključio je Jovanović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x