Jovanović (NS): Podrškom Ponošu spasili smo jedinstvo opozicije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: narodna.org.rs
Podelite vest

Generalni sekretar Narodne stranke (NS) Stefan Jovanović izjavio je da odluka o podršci kandidature Zdravka Ponoša na izborima za predsednika države za tu stranku nije bila laka, ali da su bili svesni da u ovom trenutku nisu potrebne stranačke podele već jedinstvo zarad temeljnih promena u Srbiji.

Jovanović je za list Blic rekao da podrška kandidaturi Ponoša kojeg je predložila Stranka slobode i pravde (SSP) nije bila laka za Narodnu stranku pre svega zbog načina na koji je ta kandidatura planirana i predstavljena javnosti.

“Naša odluka da spasemo i sačuvamo jedinstvo opozicije je zrela politička odluka. Miroslav Aleksić je perspektivan politički lider koji će biti prvo lice NS u okviru naše koalicije na izborima za narodne poslanike u Skupštini Srbije”, rekao je Jovanović.

Kako je dodao, zajedno sa članovima Narodna stranka posveća je pripremama za kampanju, odbrani narodne volje i ostvarivanju pobedničkog rezultata na izborima”.

Na pitanje da li su svi kandidati koalicije u kojoj je NS sa SSP-om i Demokratskom strankom, izbor lidera SSP-a Dragana Djilasa, Jovanović je odgovorio – “ne”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x