Jovanović: Podržaću dobre predloge vlasti, ne bavim se politikom zato što volim ili mrzim Vučića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Amir hamzagić/EV
Podelite vest

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da ne vidi razlog da ne podrži nešto u Skupštini što smatra da je dobro za zemlju, navodeći da „ne razume taj stav da se unapred sve odbija“.

„Ja se bavim politikom zbog politike i ideja koje imam, a ne zato što volim ili mrzim Vučića, pa onda, recimo, neću da glasam za vraćanje vojnog roka. Takav način razmišljanja za mene predstavlja čistu besmislicu“, rekao je Jovanović za list Nova.

Komentarišući govor Vladete Jankovića, kao predsedavajućeg Skupštine, Jovanović je naveo da je sve što je Janković rekao „tačno i, izuzev nekoliko nijansi, bi sve izrečeno i sam potpisao“.

„Mislim, međutim, da nije bilo ni vreme ni mesto za tako nešto i da je funkcija predsedavajućeg time zlouptrebljena. U tom smislu mi se govor nije svideo kao što mi se nije svidela ni reakcija vladajuće većine, koja je počela da dobacuje i lupa šakama o sto“, navao je Jovanović.

On je za predsednika Skupštine Vladimira Orlića rekao da mu „lično deluje prestrogo i relativno hladno“.

„Ne pamtim da sam tog čoveka video sa osmehom na licu. A čini mi se da osoba koja predsedava Skupštinom mora da ima i tu vrstu socijalne inteligencije, da oseti ljude, da zna kada treba da opusti atmosferu među njima“, rekao je Jovanović.

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x