Kostreš: Vulina je imenovao Aleksandar Bocan-Harčenko

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Liga socijaldemokrata Vojvodine printscreen
Podelite vest

Liga socijaldemorata Vojvodine smatra da je izbor Aleksandra Vulina za direktora Bezbednosno-informative agencije sramotan čin Vlade Srbije.

Vlada je možda imenovala Vulina, ali je glavni kadrovik ove odluke Putinov ambasador u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko.

Aleksandar Vulin je ličnost koja je opasna po bezbednost Srbije, a Srbija sa prvim čovekom sektora bezbednosti kakav je Aleksandar Vulin nema čemu dobrom da se nada.

“Radi se o osobi koja nema potrebne kvalitete za ovako odgovornu dužnost, koja, sem o svojim ličnom interesima, vodi računa samo još o interesima režima Vladimira Putina”, piše u saopštenju koje je potpisao Bojan Kostreš.

Očito je da vlast bezbednosni sektor i definitivno predaje u ruke ruskom interesu. BIA će sa Vulinom na čelu biti običan servis za borbu protiv opozicije i kritičke misli.

“Ovaj potez Aleksandra Vučića i Ane Brnabić nanosi ozbiljnu štetu interesima Srbije, te Liga socijaldemokrata Vojvodine izražava zabrinutost za budućnost naše zemlje”, smatra Bojan Kostreš, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine.

 

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x