Kovačević (Da se struka pita) pozvao na TV duel ostale kandidate za gradonačelnika Beograda

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Demostat printscreen
Podelite vest

Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste “Srbija na Zapadu – Da se struka pita” Vladimir Kovačević pozvao je danas ostale kandidate za tu funkciju, uključujući i predsednika Privremenog organa Beograda Aleksandra Šapića, na televizijski duel u kom bi predstavili konkretne mere i poteze koje bi preduzeli sa pozicije gradonačelnika.

Kovačević je u pisanoj izjavi ocenio da lokalni izbori u Beogradu 17. decembra “nisu izbori za ‘zlatnu loptu’ ili izbori u zvanje profesora ili dekana, već biranje čoveka i tima ljudi koji Beogradu treba da donesu viziju o razvitku glavnog grada”.

“Dok idu po Beogradu i mešaju Lazarevac i Mladenovac, jer, sem zagušljivih kabineta i bazena sa vodom, slabo šta su i videli u praktičnom svetu, pozivam ih sve na otvoreni duel i debatu, gde bismo ukrstili ideje i razmišljanja, a ne da se troši vreme u kampanji na besmislene teme i vređanja konkurencije zbog drugog i drugačijeg stava”, naveo je Kovačević.

Dodao je da pitanja Kosova i francusko-nemačkog plana ne smeju da budu tema lokalnih izbora u Beogradu.

“Takvo zamagljivanje suštine koristi samo lovcima u mutnom koji ceo život koriste za švercovanje u politici bez ijednog jedinog rezultata”, naveo je kandidat za gradonačelnika ispred liste “Srbija na Zapadu – Da se struka pita”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x