KRAGUJEVAC bez GMO 2022 – Među 15 projekata koje sufinansira Grad Kragujevac

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Grad Кragujevac i udruženje PRVI PRVI NA SКALI ugovorili su sufinansiranje dva projekta za sprovođenje u periodu od jula do decembra ove godine.

Prvi projekat je “Izrada i ažuriranje sajta ekologijakragujevac.rs” kojim odeljak našeg portala Ekologija, razvijan nekoliko godina, sada prerasta u zasebnu e-adresu. Cilj je da građani Кragujevca imaju na jednom mestu uvek dostupne informacije o aktivnostima u oblasti zaštite životne sredine na teritoriji grada. Svojim kapacitetima doprinećemo da se u ovoj oblasti poveća vidljivost projekata, čime se stvaraju uslovi da uticaj udruženja bude jači i da njihove aktivnosti daju veće rezultate.

Кragujevac bez GMO 2022

Drugi projekat je “Кragujevac bez GMO 2022”, takođe se našao među 15 predloga koje je Grad prihvatio za sufinansiranje. Treću godinu u nizu organizujemo predavanja, premijerno predstavljamo udžbenike, ovoga puta jedan koji je “pisan tako da ga mogu čitati i razumeti svi kojima je ova oblast interesantna”, prikazujemo dokumentarne sadržaje o GMO, GM sistemima ishrane (jedan će biti ekskluzivno na prviprvinaskali.com).

Detaljnije takođe u članku na portalu u kojem nakon predstavljanja aktivnosti stoji osvrt na projekte iz 2020. i 2021, kao i dešavanja u periodu 2013-2016-2019.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x