Ljajić teško povređen ali stabilan, preminuli vozač “škode superb” Branko Gogić

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Predsednik Socijaldemokratske partije Rasim Ljajić zbrinut je jutros u 10,15 časova u Univerzitetskom kliničkom centru sa teškim telesnim povredama, ali nije životno ugrožen, izjavio je danas direktor te zdravstvene ustanove Zoran Perišić.

“Ono što je vidljivo bilo na prijemu su povrede grudnog koša. Njegovo opšte dobro stanje je prihvatljivo. Stabilno je, dobrog pritiska, dobrih hemodinamskih parametara, svestan. Sprovodimo dalju dijagnostiku”, izjavio je Perišić na konferneciji za medije.

Dodao je da dosadašnji pregledi pokazuju da Ljajićeve povrede ne zahtevaju ozbiljniju intervenciju.

Ljijić je povređen u udesu na auto-putu Niš-Beograd, kod Ražnja, jutros oko devet časova. Iz policije se saopštili da je vozilo “škoda superb” u kome se nalazio, iz neutvrđenih razloga izletela sa puta i prevrnula pri čemu je vozač poginuo.

Prema prvim informacija, u saobraćajnoj nezgodi kod Ražnja, od zadobijenih povreda, preminuo je na licu mesta vozač “škode superb” Branko Gogić, predsednik IO SDPS, inače muž bivše novinarke RTS-a Nade Gogić sa kojom ima dvoje dece.

Gogić je rođen 15. aprila 1977. godine u Smederevu, a od marta 1999. godine zaposlen je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x