Lovački Savez Srbije: Zločini nisu počinjeni iz lovačkog oružja i od strane lovaca

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Povodom nemilih događaja poslednjih dana u Srbiji, lovci u Srbiji neopravdano i potpuno neosnovano našli su se u vestima iz crne hronike, na šta je Lovački Savez Srbije reagovao i zamolio medije da istinito izveštavaju, ne pričinavajući veću štetu i samim lovcima koji su dovedeni u vezu sa ubistvima koja su se desila poslednjih osam dana a i ubistvom koje se desilo juče u Novom Sadu.

Na svojoj Facebook stranici Lovački Savez Srbije redovno i blagovremeno obaveštava svoje registrovane članove šta im je činiti u novonastaloj situaciji koja jeste zabrinula građane Srbije ali i savesne i odgovorne lovce.

U saopštenju se ističe da zločini koji su počinjeni nisu izvršeni lovačkim oružjem i da nisu u zločinima učestvovali lovci. Saopštenje objavljujemo u celosti.

“Poštovane koleginice i kolege lovci, želimo da vas obavestimo da Lovački savez Srbije radi na rešavanju novonastalog problema u vezi sa moratorijumom na izdavanje dozvola za držanje i nošenje lovačkog oružja. Molimo vas da budete strpljivi i sačekate da vam pružimo prave informacije. Verujemo da će Vlada Republike Srbije imati razumevanja za delatnost kojom se bavimo i revidirati odluke kojima neće stopirati održivo gazdovanje lovištima Srbije. U službi lovaca!”, ističe Lovački Savez Srbije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x