“LOVCI ZA MILOŠA”- onlajn prodaja fotografija

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: LSS (Miloš Danilović)
Podelite vest

Upravo na Božić Lovački savez Srbije pokrenuo je onlajn prodaju fotografija kako bi se finansijski pomoglo malenom Milošu Daniloviću.

“Jedan mališan koji voli prirodu i kad poraste želi da postane lovac, kao njegov tata, ove godine želi da ozdravi. Miloš ima 6 godina i pre par meseci mu je dijagnostikovan tumor moždanog stabla, obzirom na mesto gde je tumor lociran, operacija nije opcija. Hrabro je podneo 32 zračne terapije, ali sada ima šansu da ozdravi uz imunoterapiju za koju je neophodno da ode u Rusiju”,navodi se u saopštenju LSS.

Lovački savez Srbije je 10.10.2020. organizovao izložbu „Iz lovačke perspektive“ novac prikupljen na toj izložbi dobile su Lana, Minja i Anika. Preostale fotografije sa izložbe od sada su na onlajn prodaji i nadamo se da će one pomoći da i Miloš dobije svoj lek.

Cena fotografije je minimalno 5.000RSD i uplaćuje se na račun žiro račun 160600000079878579 za Miloša Danilovića, sa svrhom uplate „Lovci za Miloša“.

Uplatnicu u (pdf ili JPG formatu) šaljete na naš mejl: info(a) lss. rs i mi ćemo Vam poslati fotografiju koju želite. Takođe molimo sve ljude da se priključe akciji i doniraju onoliko koliko mogu, Milošu je sada svaka pomoć dobrodošla, piše u saopštenju Lovačkog saveza Srbije.

“LOVCI ZA MILOŠA”- onlajn prodaja fotografija

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x