Majski oblaci i kiša

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U sredu, 3. maja,  promenljivo oblačno sa kišom povremeno koja dolazi sa juga. U košavskom području je manja šansa za kišu i tamo će duvati umeren do pojačan jugoistočni vetar.

U ostalim krajevima vetar umeren istočni.

Dnevna temperatura u padu u odnosu na utorak. Pritisak malo iznad normale.

Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 13°C, a maksimalna od 15°C do 20°C. Uveče povremena kiša.

U četvrtak sveže i promenljivo oblačno sa kišom mestimično. U petak i subotu je manja šansa za kišu uz više sunčanih sati i manji porast temperature.

U nedelju malo svežije.

Beograd: U sredu malo svežije i promenljivo oblačno uz umeren do pojačan jugoistočni vetar. U četvrtak sveže i promenljivo oblačno sa kišom povremeno. U petak malo toplije uz sunčane intervale i manju šansu za kratkotrajnu kišu. U subotu i nedelju sunčani intervali.

Novi Sad: U sredu malo svežije i promenljivo oblačno uz umeren istočni i jugoistočni vetar. U četvrtak sveže i promenljivo oblačno sa kišom povremeno. U petak malo toplije uz sunčane intervale i moguću kratkotrajnu kišu. U subotu i nedelju sunčani intervali i manji pad temperature.

Niš: U sredu i četvrtak svežije i promenljivo oblačno sa kišom povremeno. U petak i za vikend malo toplije sa sunčanim periodima.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x