Maldivi nikad privlačniji: Izaberite termin i broj dana – AERO TURS

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Pixabay.com
Podelite vest

Svi koji su odlagali svoj odlazak na Maldive, mogu da odahnu, jer sada mogu da putuju bez obaveznog PCR testa ako su vakcinisani, što je ranije bio slučaj.

Na Maldivima je doneta odluka da se pored sertifikata o vakcinaciji, vakcine koja je priznata od Svetske zdravstvene asocijacije ne zahteva i obavezan PCR test, već samo sertifikat.

Foto: Pixabay.com

Republika Maldivi nalazi se u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i nekih 300 km od obala Indije. Sastoje se od oko 1.200 manjih i vecih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na severnom obodu Atola Male, tacnije na Kaafu Atolu. Toplo i čisto more uz predivne plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlicne uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu pricu i sve je podredeno uživanju svih vaših cula.

“Mi krojimo aranžmane po meri putnika, oni mogu da biraju termin putovanja kao i broj dana. U cenu je uključena avio karta, hotel i transfer. U odnosu na ono što putnici žele mi im to i ponudimo”, kažu u AERO TURS-u.

Za više inforamcija o aranžmanu kontaktirajte AERO TURS

AERO TURS
018/290 099
069/44 84 633
069/44 84 634
aeroturs@gmail.com

FACEBOOK + INSTAGRAM

Preko ove niške agencije možete da nabavite karte i organizujete svoje putovanje prema dalekim destinacijama. Air Serbia leti do Istanbula, Frankfurta (Han), Kelna i Ljubljane, dok će iz Kraljeva obavljati letove do Istanbula.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x