Marko Louis objavio spot za pesmu „Ja sam želeo“

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Marko Louis objavio je novi spot za pesmu “Ja sam želeo” koja je novi singl sa  šestog studijskog albuma „Beskraj II „ objavljenog u junu za izdavačku kuću Balkan art Collaboration. Muziku i aranžman potpisuje Marko Louis, tekst Slavko Milovanović, a reditelj spota je Rene Miškolci.

“ Pesma JA SAM ŽELEO je bila poslednja u izboru za album Beskraj II jer je bila planirana za drugog izvođača, ali sam se toliko zaljubio u nju da je ipak pripala meni. Sa Slavkom Milovanovićem sam sarađivao na pesmama Ćutaću, Ružice koje su postale veliki hitovi, tako da se nadam  da će i “Ja sam želeo” da nastavi tim putem. Verujem da ću još puno sarađivati sa Slavkom” rekao je Marko Louis.

On je dodao da je reditelja Renea upoznao na snimanju dokumentarnog filma “Gru tu je “ a  radio je spot za pesmu “Dude” za Nečistu krv.

“Čekao sam trenutak da ga ponovo pozovem da radimo na nekom novom spotu i evo prilike, jer  Rene Miškolci je divan čovek, pozitivan i veoma kreativan,”  rekao je Marko Louis.

Sa novom singlom najavljuje  pre svega  koncert u Domu Omladine Beograda 21. decembra gde je imao nezaboravne trenutke. U međuvremenu Marko će imati nastupe 20. oktobra u Podgorici, 26. oktobra  u Čačku, 2. novembra nastupa na Jazz Festival, Kragujevac, a 10. novembra u Pančevu održaće koncert u dvorani Apolo.

 

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x