Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije u Beogradu, od 21. do 24. septembra

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Beogradski sajam printscreen
Podelite vest

Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije, GRAFIMA biće održan na Beogradskom sajmu od 21. do 24. septembra 2022. godine, saopšteno je danas.

Ta, regionalna sajamska manifestacija, namenjena je promociji tehnoloških dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu i reklamnoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima tih privrednih grana.

Pod sloganom “Više boje” posetiocima će se ove godine predstaviti više od 70 izlagača različitih profila iz desetak zemalja, a ponudiće izuzetno bogat izbor mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, rezervnih delova i komponenti.

Domaćin GRAFIMA sajma 2022. je kompanija Igepa Cartacell, članica Igepa Group, vodećeg specijalizovanog evropskog distributera papira.

U isto vreme, održaće se i Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme, BIRO-EXPO, tematski usmeren na kancelarijsko poslovanje (kancelarijski nameštaj, biro mašine i pribor, kancelarijski materijal, poslovna i dekorativna galanterija…) i Prvi Sajam pakovanja i ambalaže PAK-AM.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x