Mihailović (POKS): Izgradnja nacionalnog stadiona ne može biti prioritet

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube BALKAN INFO - Zvanični kanal video printscreen
Podelite vest

Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) Vojislava Mihailovića pozvao je Vladu Srbije i nadležne državne organe da prvo izgrade kanalizacionu i vodovodnu mrežu u Beogradu, pa da tek onda razmišljaju o izgradnji nacionalnog stadiona od preko 400 miliona evra.

Mihailović je u pisanoj izjavi naveo da je “potpuno neracionalna i nedomaćinska odluka da se iz budžeta izdvoji toliki novac za stadion u vreme kada ne znamo hoćemo li imati dovoljno novca za energente na zimu”.

“U vreme velike krize u svetu i nerešenih elementarnih komunalnih problema, ne sme biti prioritet izgradnja stadiona vrednog čak 420 miliona evra. Svaka veća kiša koja padne u Beogradu jasno pokaže da se godinama nije ulagalo u osnovnu kanalizacionu infrastukturu. Mi nismo protiv izgradnje nacionalnog fudbalskog stadiona, ali smatramo da to ne može biti prioritet dok nam prestoni grad pliva u vodi i fekalijama posle svake veće kiše”, rekao je Mihailović.

Predsednik POKS-a je rekao da “insistiranje na ovom projektu, protivno zdravoj logici, budu sumnju da se radi o nekim drugim motivima, a ne interesima zajednice i građana”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x