Mihailović: Rano je govoriti o koaliciji sa Zavetnicima i Dverima, vlast se plaši prevremenih izbora

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube BALKAN INFO - Zvanični kanal video printscreen
Podelite vest

Predsednik Pokreta za obnovu Kraljevine Srbije (POKS) Vojislav Mihailović izjavio je da je koalicija Nada, koju čine POKS i Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS), “jedina koalicija koja je opstala i posle izbora jer je zasnovana na usaglašenim i jasnim programskim načelima”.

On je u intervjuu za list Politika rekao da su se “sve druge koalicije raspale odmah posle izbora jer im je cilj bio isključivo prelazak cenzusa i ulazak u parlament”.

“Naša koalicija ima dobru saradnju sa Zavetnicima i Dverima u cilju borbe za raskidanje sramnog francusko-nemačkog sporazuma koji je protivustavan i duboko antisrpski, a da li će se ove stranke pridružiti našoj koaliciji, još je rano govoriti jer i ne znamo hoće li biti parlamentarnih izbora”, rekao je Mihailović.

Na pitanje kada očekuje parlamentarne izbore, on je ocenio da se “vlast plaši prevremnih izbora tako da ih i ne očekuje, osim ako se celokupna opozicija usaglasi u vezi sa ovim pitanjem i protestima od septembra natera vlast na njih, ali pod fer i demokratskim uslovima”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x