Mihajlović: Treba nam snažna vlada, socijalisti se uvek nakače na Vučića i SNS

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Zorana Mihajlović, Foto: BetaPhoto/PUPS/Miloš Miškov
Podelite vest

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da Srbiji treba snažna vlada, koja će da brine o svakom građaninu, jer idu teški dani.

Mihajlović koja je i članica predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) rekla je za TV Prva da ne zna da li će biti u novoj vladi, i da je mnogo važnije od toga ko će biti u njoj kako i šta treba da radi nova vlada.

“To su stvari koje su tek ispred nas, u nekim nedeljama”, rekla je ona govoreći o izboru i sastavu nove vlade.

Na pitanje da li su joj naštetili navodi da je “američki čovek” ili da uništava srpsku energetiku, ona je istakla da je uvek važno ko šalje kritike.

“Oni koji su me kritikovali i dalje to čine nisu vredni da bih se ja oko toga brinula, znam šta stoji iza mene, znam šta jesam”, rekla je Mihalović.

Na konstataciju da su najavljeni razgovor SNS sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS), kao prvi u nizu sa potencijalnim partnerima o formiranju vlade, ona je rekla da ona “nije baš za tu priču o socijalistima”, i da se zna da je uvek bila protiv njih.

“Uvek su bili tu, uvek su negde prolazili. I pre 2000. su bili dosta odgovorni za neke stvari i 2000. godine, ali uvek su se provlačili i to mi je krivo. Uvek se nekako nakače i na predsednika (Aleksandra Vučića) i na SNS”, rekla je Mihajlović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x