Miketić o pretnjama: Nedopustivo da bezbednosne službe rade u korist jednog režima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: printscreen Youtube/Newsmax Adria
Podelite vest

Poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić ocenio je danas, povodom tvrdnji koje je o njemu izneo predsednik Srbije Aleksandar Vučić i fotografija kojima mu se preti, da je “nedopustivo da bezbednosne službe ili paraslužbe rade u korist jednog režima”.

Miketić je za televiziju N1 kazao da se radi o šablonu po kome se daju nadimci “ovaj lopov”, ili “ovaj pijanica”.

“Ostajemo zarobljeni sa tim nadimcima, a institucije i državna bezbednost koriste materijale iz našeg života da bi se dokazao pretpostavljeni nadimak ili svojstvo”, rekao je Miketić.

Njemu je, manje od 12 sati posle emisije Hit tvit na tv Pink u kom ga je predsednik Srbije nazivao “ljudskom sramotom” i kazao da “zna nešto” o Miketiću, stigla i poruka sa nepoznatog broja u kojoj mu se preti objavom privatne fotografije.

Ocenio je da su ti događaji bili najava “lavine” koja sledi, kao i da će, između ostalog, uslediti naslovnice u tabloidima.

On je dodao da mu nije poznat sadržaj onog čime žele da mu prete iz vlasti, ali da je pripremio porodicu na to da će napad uslediti i da je moguće da neke stvari budu izmontirane uz pomoć “današnje tehnologije”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x