Milanovački DS, Zajedno, SSP, UZINAT i sindikat Sloga udruženi u podršci listi Srbija protiv nasilja

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: (BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)
Podelite vest

Opštinske organizacije Demokratske stranke (DS), Zajedno, Stranke slobode i pravde (SSP), Sindikata Sloga i Udruženja građana “UZINAT”u Gornjem Milanovcu, saopštile su da su se udružile u podršci izbornoj listi “Srbija protiv nasilja” na predstojećim republičkim izborima 17. decembra.

Oni su usvojili plan aktivnosti za zajedničko delovanje na predstojećim republičkim izborima i učestvovaće u radu Opštinske izborne komisije i glasačkih odbora na svim izbornim mestima na teritoriji Gornjeg Milanovca.

“Suočeni smo sa činjenicom da izborne procese u Srbiji karakterišu brojne zloupotrebe vladajuće stranke – od svih vrsta otvorenih pretnji, pritisaka, ucena i podmićivanja glasača pre izbora, sve do raznih načina krađe glasova na dan izbora”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da u takvoj atmosferi i okolnostima pripadnici organizacija okupljenih za podršku listi “Srbija protiv nasilja” u Gornjem Milanovcu izražavaju snažnu volju i spremnost da učine sve kako bi se suprotstavili anomalijama tokom izbornog procesa.

“Podrška članova naših organizacija kao i mnogih slobodnomislećih sugrađana, koji nam se javljaju izražavajući spremnost da nam u tome pomognu, ulivaju optimizam da je došlo vreme da se najzad oslobodimo vlasti koja Srbiju nesumnjivo vodi u sunovrat, u svakom smislu te reči i svim društvenim aspektima”, navodi se u saopštenju.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x