Milivojević (DS): Mafijaški režim se sveti inspektorima koji su otkrili Jovanjicu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)
Podelite vest

Mafijaški režim Aleksandra Vučića se očigledno sveti inspektorima Slobodanu Milenkoviću i Dušanu Mitiću jer su ovi hrabri policajci otkrivanjem Jovanjice, najveće fabrike za proizvodnju droge u Evropi, presekli jedan od glavnih izvora ilegalnih finansija ove kriminalne vlasti, izjavio je danas poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević.

Milivojević je, komentarišući smenu dvojice inspektora iz beogradskog odeljenja za borbu protiv droga, rekao za list Danas da činjenica da je vrh bezbednosnih službi učestvovao u ovim mafijaškim aktivnostima dovoljno govori u prilog dokaza da je Jovanjica bila režimski projekat, a ne samo još jedna aktivnost organizovanog kriminala.

“Policijski progon ovih inspektora kome je pridodato i preteće uhođenje od strane bezbednosnih službi i ugrožavanje sigurnosti samo su pokazatelj koliko se režim trudi da oslobodi svoje saradnike u ovom projektu, ali i da ukloni dva ključna svedoka optužnice za Jovanjicu”, rekao je Milivojević.

On je pozvao građane da se masovno okupe ispred Specijalnog suda za organizovani kriminal 6. i 8. septembra, kada su zakazana svedočenja inspektora Milana Isakova i Slobodana Milenkovića.

“Ovo je sada otvoreni rat mafije protiv svojih građana i u njemu možemo pobediti samo ako smo zajedno i solidarni”, zaključio je Milivojević.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x