Miloš Pavlović (NPS): O Beogradu ne odlučuje Nestorović, nego Vučić

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)
Podelite vest

Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović rekao je da odluka o tome da li će odbornici sa liste “Mi – glas iz naroda” Branimira Nestorovića, podržati u Skupštini grada Beograda Srpsku naprednu stranku (SNS) i Socijalističku partiju Srbije (SPS), zavisi isključivo od Aleksandra Vučića i pritiska međunarodne i domaće javnosti, “zbog brutalne krađe izbora”.

On je za današnji list Nova kazao da je lista “Mi – glas iz naroda”, iako se predstavljala kao opoziciona, pokazala da to nije.

“Kada su došli u priliku da probaju da sruše vlast SNS i SPS, oni su odlučili da se ponude da im pomognu u formiranju beogradske vlasti”, istakao je Pavlović.

Naglasio je da se ne nude svi odbornici, već tačan broj koji je potreban za većinu u beogradskoj skupštini, što, kako je rekao, jasno pokazuje da je ta lista projekat predsednika Srbije Vučića.

“Beograd je jasno glasao za promenu vlasti. Ako odbornici liste “Mi – glas iz naroda” podrže vlast SNS i SPS u Beogradu to je onda još jedna u nizu klasičnih prevara Aleksandra Vučića i ove vlasti, izigravanje i prekrajanje izborne volje Beograđana”, kazao je Pavlović.

On je istakao i da će Narodni pokret Srbije, kao i cela koalicija “Srbija protiv nasilja” pokušati svim institucionalnim sredstvima da zaštiti izbornu volju građana i da se bore da dođe do novih izbora.

Govoreći o mandatima liste „Srbija protiv nasilja”, Pavlović je najavio da će odluka te koalicije biti doneta veoma brzo i da će javnost biti obaveštena. On je kazao da očekuje nove gradske izbore u Beogradu, a da će vlast koristiti kao izgovor nemogućnost SNS i SPS da obezbede većinu, iako je pravi uzrok zapravo krađa izbora.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x