Ministar Stefanović povodom dana VBA: Nastavite da budete štit i mač Srbije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je povodom 12. novembra – Dana Vojnobezbednosne agencije čestitku u kojoj se kaže:

„Svim pripadnicima Vojnobezbednosne agencije upućujem srdačne čestitke, povodom  12. novembra – Dana agencije.

Gotovo dva veka profesionalnim radom uspešno obavljate zadatke u borbi protiv svih bezbednosnih pretnji, potvrđujući da ste jedan od ključnih činilaca u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije i nezamenljiv deo bezbednosnog sektora naše države.

Ujedno negujući dugogodišnje tradicije i prateći savremene tokove, i danas se svrstavate u red vrhunski organizovanih službi bezbednosti, koja i te kako ume da se stara da ništa ne ugrozi miran san našeg naroda i sigurnost naše Srbije.

Čestitam vam praznik, uz očekivanja da ćete još snažnije nastaviti da budete i štit i mač Srbije u njenim naporima da ostane nezavisna i slobodna zemlja.“

Čestitka povodom Dana verske službe

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je povodom 12. novembra – Dana verske službe čestitku u kojoj se kaže:

„Svim pripadnicima verske službe čestitam 12. novembar – Dan službe.

Baš kao i u vreme nakon što je Vojnim zakonom u Kneževini Srbiji pre više od 180 godina uspostavljena, vaša služba i danas svojim radom pokazuje kako se jačaju duhovne i moralne vrednosti pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i kako se neguju vojničke vrline i patriotizam.

Jačanjem duha i vere naših pripadnika dajete nemerljiv doprinos njihovim boljim rezultatima u izvršavanju misija i zadataka.

Uz čestitke za praznik, želim vam uspeh u daljem radu.“

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x