Ministar Vulin u bazi SAJ-a: Nijedan Srbin nikada neće ostati bez pažnje svoje države

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: MUP Srbije
Podelite vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je Uskrs proveo sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice, čestitajući praznik istakao je da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i danas, na dan praznika Hristovog uskrsnuća rade da bi mi mogli mirno da živimo i naglasio da nijedan Srbin nikad neće ostati bez pažnje svoje države.

Ministar se zahvalio porodicama pripadnika dežurne grupe SAJ-a, koji su i danas radno angažovani, jer oni nisu sa njima, ali su tu za Srbiju, koja to ceni.

„Učinićemo sve da vaša jedinca bude još opremlјenija, još snažnija, još sigurnija, sve što može da se kupi novcem nije skupo ukoliko to garantuje bezbednost naših pripadnika, ali ono što ne može da se kupi novcem to je vaša posvećenost, upornost, marlјivost, spremnost da se žrtvujete za svoju zemlјu i narod“, kazao je ministar Vulin.

Foto: MUP Srbije

Naglasio je da nijedan pripadnik ove jedinice nikada nije rekao neću i ne mogu, nikada nije pomislio da se neki zadatak neće izvršiti, na čemu su im on lično i cela Srbija zahvalni.

„Danas je praznik, danas razmišlјamo o tome kako da ovu zemlјu učinimo bolјom, ali danas mislimo na Srbe gde god oni da žive, posebno tamo gde ne možemo da im pomognemo, posebno tamo gde misle o svojoj Srbiji i teško im je.

Danas mislimo o Srbima gde god da oni jesu i bez obzira koliko bili daleko od nas, kada znaju da imaju svoju državu, svoju policiju, kada znaju da imaju svoju Specijalnu antiterorističku jedinicu osećaju se bolјe, osećaju se sigurnije. Nijedan Srbin nikada neće ostati bez pažnje svoje države“, poručio je ministar Vulin.

Pripadnicima SAJ-a ministar je poželeo da budu zdravi, dobri, baš takvi kakvi jesu.

„Trudite se da ličite na one koji su koračali istom ovom zemlјom pre vas da bi jednog dana neko poželeo da liči na vas”, naglasio je ministar srpske policije Vulin.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x