Ministarka turizma u Dubaiju povodom proslave Dana državnosti u okviru Svetske izložbe

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Pixabay.com; Dubai
Podelite vest

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija i generalna komesarka Srbije za Ekspo (Expo) 2020 Dubai Tatjana Matić boraviće do 16. februara u zvaničnoj poseti Dubaiju, povodom proslave Dana državnosti Republike Srbije u okviru Svetske izložbe.

Matić će se sa predstavnicima UAE obratiti prisutnima i svečano otvoriti celodnevnu proslavu Dana državnosti Republike Srbije u Al Vasl (Wasl) kupoli, a zatim će se program nastaviti na Paviljonu Srbije, saopšteno je danas iz Vlade Srbije.

Pored bogatog kulturno-umetničkog programa i proslave Dana državnosti, posetu ministarke obeležiće i poslovni programi, sastanci i paneli na kojima će učestvovati, a koji imaju za cilj da na najbolji način predstave ekonomske, tehnološke, inovacione, investicione i turističke potencijale Srbije, navodi se u saopštenju.

Matić će se sastati i sa generalnom direktorkom Svetske izložbe u Dubaiju i državnom ministarkom za medjunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata Rem Al Hašimi.

Na Svetskoj izložbi Ekspo 2020 Dubai, prvoj koja se održava u arapskom svetu, a koja traje od 1. oktobra 2021. do 31. marta 2022. godine, učestvuje više od 190 zemalja iz celog sveta.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x