Mirković (SNS): Napadnuti naši aktivisti i gradski odbornici tokom priprema za skup u Beogradu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Ilustracija Foto: B.Lj.
Podelite vest

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković izjavio je da su mladi aktivisti i gradski odbornici te stranke napadnuti danas tokom priprema za skup “Srbija nade”.

“U sumanutom napadu prepunom pretnji (predsedniku Srbije i SNS) Aleksandru Vučiću, najprizemnijih uvreda, pocepana su i četiri štanda. Posebno zabrinjava što je lice koje je sve ovo učinilo ponavljalo pretnje koje smo do sada i čuli – kako ‘nećemo još dugo’, kao i da će ‘osveta biti surova'”, naveo je Mirković u saopštenju.

On je ocenio da je nasilje prema bilo kome apsolutno nedopustivo i pozvao političke neistomišljenike da ne čine “takve i slične stvari”, naglašavajući da je “Srbija nade” skup mira, jedinstva i pristojnih ljudi.

“Pozivam sve ljude koji vole Srbiju i žele joj dobro, koji podržavaju napredak i razvoj naše zemlje, da dođu ispred Skupštine Srbije u 19 časova, kao i da ne nasedaju na eventualne provokacije, jer nam je sada preko potreban mir i jedinstvo”, kazao je Mirković.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x