Mitrović (DS): Prikaz seksualnog odnosa u rijalitiju moralo bi da dovede do gašenja Pinka

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Nenad Mitrović izjavio je danas da bi scena seksualnog odnos prikazana u rijalitiju na Pinku, moralo da dovede do gašenja te televizije, ali da je jasno da će Regulatorno telo za elektronske medije (REM) reagovati “blago” ili da se tim povodom neće oglašavati.

Mitrović je u pisanoj izjavi naveo da je javnost navikla da televizija Pink “bez ikakve kazne svakodnevno širi mržnju, laži i promoviše nemoral”, ali da je uprkos tome veliki deo javnosti šokiran scenom seksualnog odnosa.

“Ono što se dogadja godinama unazad je noćas samo kulminiralo. Bestidan prikaz razvarata, bluda i pornografije na televiziji Pink ima za cilj proizvodnju sadržaja koji će jeftino zabaviti šire narodne mase, a fokus gradjana sa svih afera ove vlasti prebaciti na skandalozan sadržaj medija koji ima nacionalnu pokrivenost”, navodi on.

Podsetio je da je DS više puta pozivao REM da reaguje na kršenje Zakona o elektronskim medijima, ali da više nema iluzija da će REM nešto da preduzme tim povodom.

Mitrović je kazao da će DS nakon smene vlasti zgradu televizije Pink “iskoristiti u svrhu obrazovanja”, kako navode, tako što će od te zgrade napraviti Muzej propagande, laži i medijske manipulacije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x