Mladi poljoprivrednici Srbije: ”Animalni otpad i divlje deponije – prošlost ružnih navika?!“

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Mladi poljoprivrednici Srbije su u okviru projekta ”Animalni otpad i divlje deponije – prošlost ružnih navika?!“, organizovali trening na kome su učestvovali predstavnici javnog i civilnog sektora Pomoravskog okruga koji se bave pitanjima ekologije.

Koordinator projekta Oliver Aleksić predstavio je rezultate istraživanja u oblasti upravljanja otpadom na teritoriji opštine Rekovac. On je istakao važnost preduzetih prvih koraka opštine Rekovac, vezanih za otpočinjanje procesa izrade novog Lokalnog plana upravljanja otpadom za period od 10 godina.

Kroz diskusiju su definisane jasne preporuke za uspostavljanje održivog sistema upravljanja otpadom na teritoriji opštine Rekovac.

Analiza potreba i izrada preporuka za uspostavljanje održivog sistema upravljanja otpadom, sprovedena je u okviru projekta Animalni otpad i divlje deponije – prošlost ružnih navika!? koje sprovodi udruženje Mladi poljoprivrednici Srbije, u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Zeleni inkubator“, uz finansijsku podršku Evropske unije i Fondacije Fridrih Ebert.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x