MUP: Novopazarska policija zaplenila više od 130 kilograma droge od početka godine

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: MUP Srbije
Podelite vest

Novopazarska policija zaplenila je od početka godine oko 130 kilograma narkotika a za razliku od prethodnog perioda, taj grad je znatno bezbedniji i sigurniji, ocenjeno je danas na sastanku ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina sa čelnicima Policijske uprave u Novom Pazaru.

Ministar je tokom sastanka naveo da je novopazarska policija od januara obavila više od 70 zaplena droge, što kako je ocenio, pokazuje da se borba policije protiv dilera vodi svakog dana.

“Novi Pazar, baš kao ni jedan grad u Srbiji neće biti pogodno tlo za transport i trgovinu drogom. Dileri droge nemaju ni veru ni naciju, njihov jedini cilj je da prodajom tog đubreta i trovanjem naše dece zarade ogromne količine novca. Kao što vidite, u Srbiji, u Pazaru, Sjenici, Tutinu i ostalim gradovima nećete moći da dilujete i krijumčarite drogu”, naveo je Vulin a preneo MUP.

Na sastanku je rečeno i da će prioritet rada Policijske uprave u Novom Pazaru i “dalje biti očuvanje stabilnog javnog reda i mira, borba protiv trgovine narkoticima, oduzimanje oružja u nelegalnom posedu i sprečavanje nelegalne trgovine akciznom robom”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x