Na pitanje Kneževića ‘I šta ćemo sad’, Abazović odgovorio ‘Crna Gora mora biti zdrava’

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: prinscreen Facebook

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević postavio je premijeru Dritanu Abazoviću poslaničko pitanje „I, što ćemo sad“ , nakon što je Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila da Vlada više nema njihovu podršku nakon usvajanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC).

Danas je dobio odgovor, premijer mu je odgovorio da „Crna Gora mora biti zdrava“.

Knežević je pitao tokom premijerskog sata Abazovića da li je tačno ono što se, kako kaže, spekulisalo da je Abazović posle jučerašnjeg sastanka sa ambasadorima Kvinte zapretio predsedniku države Milu Đukanoviću hapšenjem ako otkaže podršku Vladi.

„Da li je to tačno i da li ste pominjali neke varijante Sky aprikacije kada je o njemu reč“, pitao je Knežević.

Odgovarajući na ovo pitanje Abazović je istakao da mu ne pada na pamet da bilo koga ucenjuje niti brani, pa ni, kako kaže, predsednika DPS-a i države.

Pobjeda je danas objavila da su se Đukanović i Abazović načelno saglasili da se formira ad hoc stručni tim koji bi, najkasnije do 31. jula, ocenio ustavnost i zakonitost nekoliko spornih odredaba u preambuli i tekstu ugovora Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve, što znači da bi se do kraja meseca odgodilo potpisivanje ugovora, ali i pokretanje inicijative za skraćenje mandata Skupštine Crne Gore.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x