Na severu hladno, na jugu toplije, u toku dana kiša u celoj Srbiji

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U petak, 24. novembra,  toplije na jugu Srbije, a na severu slična temperatura kao u četvrtak. U toku dana postepeno naoblačenje sa kišom. Kiša će jačati krajem dana, posebno u zapadnim i centralnim predelima.

Vetar slab, ujutru južni, a popodne na severu Srbije u skretanju na severni i severozapadni. Pritisak ispod normale i u daljem padu.

Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 5°C, a maksimalna od 8°C na severu do 14°C na jugu Srbije.

Uveče kiša u većini krajeva.

U toku noći ka suboti i u subotu izraženije zahlađenje sa kišom, ali i mogućom susnežicom i snegom i u nižim predelima, posebno na zapadu i jugu Srbije. Severni vetar u pojačanju.

U nedelju vetrovito i hladno sa snegom u centralnim i južnim predelima, a na severu razvedravanje.

Duvaće jak severni i severozapadni vetar.

U ponedeljak ujutru mraz, a u toku dana hladno sa sunčanim periodima i slabim zapadnim vetrom.

Beograd: U petak postepeno naoblačenje sa kišom popodne i uveče. U subotu zahlađenje sa kišom i mogućom susnežicom. U nedelju hladno i vetrovito uz pojačan severozapadni vetar. U ponedeljak ujutru mraz, a tokom dana sunčani periodi i slab zapadni vetar.

Novi Sad: U petak postepeno naoblačenje sa kišom popodne i uveče. U subotu zahlađenje sa kišom i mogućom susnežicom, na vrhu Fruške Gore sa snegom. U nedelju hladno i vetrovito uz jak severozapadni vetar i sunčane intervale. U ponedeljak ujutru mraz, a tokom dana sunčano i slab zapadni vetar.

Niš: U petak naoblačenje sa kišom popodne i uveče. U subotu zahlađenje sa kišom koja prelazi u susnežicu i sneg do kraja dana. U nedelju hladno i vetrovito sa snegom uz jak severozapadni vetar. U ponedeljak ujutru mraz, a tokom dana sunčani periodi i slab zapadni vetar.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x