NADA: Krivične prijave zbog širenja laži o Milošu Jovanoviću na društvenim mrežama

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Amir hamzagić/EV
Podelite vest

Koalicija NADA, koju čine Nova Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove Kraljevine Srbije, saopštila je danas da je podnela krivične prijave protiv predsednika Republikanske stranke Nikole Sandulovića i “više SNS botova” zbog, kako su naveli, širenja neistina putem društvenih mreža o jednom od lidera te koalicije Milošu Jovanoviću.

Prethodno je na društvenim mrežama objavljena fotografija na kojoj je Jovanović navodno u društvu oca dečaka koji je početkom maja ubio 10, a ranio više osoba u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”.

“Do koje mere ide podmuklost njihovih pokušaja da naruše ugled Miloša Jovanovića govori i slika koju navode kao dokaz na kojoj se jasno vidi da na njoj nije pomenuta osoba, nego narodni poslanik POKS, Nenad Tomašević. Tu sliku je i sam Jovanović objavio još prošle godine, kao i Tomašević nakon jedne redovne vojne vežbe, jer je prvi pripadnik 63. padobranske brigade, a drugi rezervni vojni starešina”, stoji u saopštenju.

NADA je najavila da će iskoristiti “sva pravna sredstva da se zaštiti od ovakvih manipulacija, a počinioci da budu izvedeni pred lice pravde”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x