Najlepša mesta za prosidbu na Zlatiboru (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: TO Zlatibor
Podelite vest

Složićemo se da je krusinanje ljubavi prosidbom samo po sebi romantičan čin i da će, bez obzira gde se to dogodilo, biti nezaboravan trenutak. Ipak, ima li nešo lepše nego voljenu osobu zaprositi na nekom putovanju? Rešili smo da mladićima širom Srbije pomognemo da osmisle kreativan i originalan način da zaprose svoju devojku i zato predlažemo nekoliko odličnih lokacija za prosidbu na Zlatiboru.

Romantična prosidba u vazduhu – ne, nije reč o letu balonom u Kapadokiji, već nešto mnogo interesantnije.

Prosidba u romatičnoj kabini najduže panoramske gondole na svetu. Zlatiborska gondola je sa svojih devet kilometara dužine najduža, a po želji putnika može postati i najromatičnija na svetu. Posetioci mogu da odaberu vožnju u posebno dekorisanoj, romantičnoj kabini i provedu lepe i nezaboravne trenutke. Ukoliko, putujući iznad zlatiborskih pejzaža i Ribničkog jezera, uz čašu šampanjca i slatke zalogaje pred vašu izabranicu kleknete i izvadite prsten, verujemo da će to za oboje biti trenutak koji ćete pamtiti čitavog života.

Prosidba pod slapovima vodopada – gostiljski vodopad, koji se nalazi na svega 25 km udaljenosti od centra Zlatibora, prava je oaza netaknute prirode.

Pored toga što je jedno od omiljenih izletišta svih gostiju Zlatibora, može postati i mesto idealno za romatičnu prosidbu. Drvena platforma ispod vodopada, koja se savršeno uklapa u okolnu prirodu, pravo je mesto da pred svoju izabranicu prospete najlepše ljubavne stihove i klečeći je pitate da ceo život provedete zajedno.

Sudbonosno da uz zalazak sunca na najlepšem vidikovcu Zlatibora

mnogi zaljubljenici u Zlatibor smatraju da je čuvena klupica u Dobroselici jedan od najlepših vidikovaca Zlatibora. Zalazak Sunca u idiličnom seoskom ambijenu, pod krošnjama dva stoletna bora i pogled na zatalasanu zlatiborsku visoravan Vašu izabranicu ne može ostaviti ravnodušnom. Upravo taj romatični momenat prava je prilika da je zaprosite.

„Staza ljubavi“ za nezaboravnu prosidbu

Kraljev trg i jezero u centru Zlatibora posle nedavne rekonstrukcije dobili su potuno nov izgled i mnoštvo zanimljivih sadržaja. Jedna od takvih je i „staza ljubavi“ koju tokom večernjih časova ukrašavaju projekcije romantičnih slika sa gobo projektora. Na šetalištu pored jezera, ukrašenog prskalicama i fontanama, pod zvezdanim zlatiborskim nebom, veridba ne može biti romantičnija.

„Udaj se za mene“ na najdužem Zip Line-u u Srbiji

selo Ljubiš poznato je kao rodno mesto Ljubivoja Ršumovića, kao mesto gde se jede najukusnija pastrmka u zlatiborskom kraju, ali je poznato i po najdužem Zip Line-u u Srbiji. Iznenadite svoju izabranicu avanturističkom vožnjom i priredite joj prosidbu za pamćenje. Sigurni smo da će joj emocije, pomešane sa adrenalinom izmamiti suze radosnice i da će oboma to biti jedan od najlepših trenutaka u životu. Samo budite oprezni i dobro čuvajte prsten da Vam ne ispadne 🙂

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x